Ronaldo părăsește Champions League. Porto a eliminat Juventus în 10 oameni6Foto© onlinesport.ro

Ronaldo părăsește Champions League. Porto a eliminat Juventus în 10 oameni

, 11 știri, 51 vizualizări

Surpriză de proporții în Champions League. Campioana en-titre a Italiei, Juventus Torino a fost eliminată de FC Porto din competiție.

După victoria din tur de pe „Dragao” cu scorul de 2-1, portughezii, deși au jucat din minutul 54 în inferioritate numerică, au reușit să împingă meciul în prelungiri la Torino, tabela de pe „Allianz” indicând după 90 de minute de joc 2-1 pentru „Bătrâna Doamnă”. În prelungiri fiecare formație a punctat pe tabela de marcaj, Juventus impunându-se în cele din urmă cu 3-2. Insuficient însă pentru a se merge mai departe. Cu scorul general 4-4, FC Porto s-a calificat în sferturile Champions League grație numărului de goluri mai mare marcate în deplsare.

În urmăătoarea fază a competiției a acces și Borussia Dortmund. În returul de pe „Signal Iduna Park”, „galben-negrii” au terminat nedecis, scor 2-2 cu Sevilla. Remiza nu a fost însă suficientă pentru andaluzi care în tur au cedat pe teren propriu cu 3-2. Astfel, cu scorul general de 5-4, Haaland & co merg mai departe în UCL.