Ryde (selecționer România) - Știm că avem un drum lung pentru a fi în top 6 la Campionatul Mondial© wwwb.agerpres.ro

Ryde (selecționer România) - Știm că avem un drum lung pentru a fi în top 6 la Campionatul Mondial

, 5 știri, 16 vizualizări

Selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, Tomas Ryde, a analizat pentru site-ul oficial al Federației Române de Handbal partidele câștigate cu Ucraina și Insulele Feroe din preliminariile EHF EURO 2020 și a concluzionat că prima reprezentativă are un drum lung pentru a fi în top 6 la Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie).

"Fără Perianu, Tiron, Neagu și Ardean-Elisei, Pintea pentru a doua partidă, a fost o săptămână bună. Spiritul de echipă este foarte bun, știm că avem un drum lung de parcurs pentru a fi în top 6 la Campionatul Mondial, mesaj primit încă de la rezultatele din cadrul Golden League din acest an. Ne gândim doar la un singur lucru, să mergem înainte și cât mai sus. Mai avem 57 de zile până la Mondial, trebuie să ne antrenăm, să alergăm, să lucrăm pe teren", a spus antrenorul suedez.

Tomas Ryde susține că o dată cu revenirea Cristinei Neagu, naționala va avea "un trio foarte funcțional" alături de Eliza Buceschi și Cristina Laslo. "Ambiția noastră pentru aceste meciuri a fost să continuăm procesul de consolidare a coordonatorilor de joc, între Eliza Buceschi și Cristina Laslo, care funcționează din ce în ce mai bine.