S-a dat startul vânătorii de șoferi Uber. Trei șoferi din Capitală am rămas fără plăcuțe de înmatriculare pentru 6 luni4Foto1Video© stirileprotv.ro

S-a dat startul vânătorii de șoferi Uber. Trei șoferi din Capitală am rămas fără plăcuțe de înmatriculare pentru 6 luni

, 14 știri, 21 vizualizări

Polițiștii rutieri au amendat, joi, cu câte 1.000 de lei patru șoferi de Uber care transportau clienți, trei dintre aceștia fiind lăsați, de asemenea, fără certificatul de înmatriculare și fără plăcuțe pentru o perioadă de 6 luni, informează Brigada Rutieră.

În cursul zilei de joi, polițiștii rutieri au sancționat 4 șoferi de Uber pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere.

„- 1 conducător auto în vârstă de 34 de ani care efectua transport public de persoane contra cost în regim de închiriere, transportând clientul pe raza Mun. București, deși este autorizat să efectueze acest tip de transport pe raza altei localități din jud. Ilfov, sancțiune prevazută de art. 52 alin (2), lit. v și sancționată de art. 55 pct. 3), lit. a din Legea 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere.