A fost rezolvat! Transfer de răsunet pentru CFR Cluj: "Sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an"
Foto: www.dcnews.ro

A fost rezolvat! Transfer de răsunet pentru CFR Cluj: "Sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an"

7 știri, 233

George Țucudean este transferul finalului de an, CFR plătind un milion de euro pentru al doilea golgheter din campionat.

Echipa lui Dan Petrescu este a noua la care va evolua atacantul cu 11 goluri marcate în acest sezon.

Liderul încheie anul cu primul transfer de răsunet al iernii. CFR a semnat cu George Țucudean, de la Viitorul, mutare confirmată de Iuliu Mureșan. “Pot să zic că e rezolvat Țucudean. Lucrăm de mult la acest transfer. Este un vârf de atac foarte bun, cu fizic, este un golgheter și sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an”, a dezvăluit Mureșan la Look TV.

Țucudean era primul nume de pe lista cu achiziții a CFR-ului, o listă din care face parte și Alex Ioniță. Atacantul este al doilea jucător pe care clujenii îl transferă de la Viitorul lui Hagi, după aducerea lui Larie în 2014. “Țucudean joacă de plăcere, nu pentru bani, ca alți jucători. Este un băiat de caracter și este foarte important acest lucru”, a spus președintele liderului.

Transferul lui Țucudean i-ar putea deschide și ușa lui Omrani către FCSB. Echipa lui Dan Petrescu are acum 4 atacanți de careu, în condițiile în care “Bursucul” a folosit un singur vârf împins în majoritatea partidelor. Astfel, este foarte probabil ca Balde, Urko Vera sau Omrani să părăsească echipa clujeană. Este de notorietate interesul rivalei FCSB pentru Billel Omrani, al cărui agent a avut deja primele runde de neg...

    Citește pe prosport.ro