Șapte persoane sunt dat dispărute în urma prăbușirii unui elicopter în apropierea unor insule disputate de Coreea de Sud și Japonia5Foto1Video© agerpres.ro

Șapte persoane sunt dat dispărute în urma prăbușirii unui elicopter în apropierea unor insule disputate de Coreea de Sud și Japonia

, 8 știri, 8 vizualizări

Șapte persoane sunt date dispărute după ce un elicopter al departamentului de pompieri s-a prăbușit joi seară în apropierea insulelor disputate Dokdo, a anunțat vineri un oficial al pompierilor, relatează Reuters și Yonhap.

Garda de coastă sud-coreeană și ambarcațiuni private caută în zonă eventuali supraviețuitori, iar Ministerul Apărării a trimis vase, avioane și scafandri pentru a contribui la operațiune, scrie agenția de știri sud-coreeană Yonhap.

Elicopterul, care transporta un pacient la un spital de pe partea continentală, s-a prăbușit la puțin timp după decolarea de pe insula Dokdo, la ora 23.26, a declarat un oficial al departamentului de pompieri de la Gyeongbuk. Potrivit Yonhap, la bord se aflau o persoană rănită de pe o barcă de pescuit, un prieten al rănitului și cinci membri ai echipei de salvare.