SĂRUT, noul vin rose de la Domeniul Coroanei Segarcea, este un omagiu adus sculptorului Constantin Brâncuși5Foto© wall-street.ro

SĂRUT, noul vin rose de la Domeniul Coroanei Segarcea, este un omagiu adus sculptorului Constantin Brâncuși

, 6 știri, 44 vizualizări

Pe 19 februarie 2021, România sărbătorește 145 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși. Din dorința de a omagia artistul, dar și valorile românești, Domeniul Coroanei Segarcea lansează de ziua lui Constantin Brâncuși vinul SĂRUT, un vin despre iubire, despre magia întâlnirilor între jumătățile potrivite și despre poveștile locurilor și ale oamenilor.

O punte între două lumi, vinul SĂRUT reprezintă o legătură între sufletul pietrei, descoperit și explorat de Constantin Brâncuși în operele sale, și sufletul pământului, descoperit de vinul Olteniei. Pe același pământ al Olteniei, viile de la Domeniul Coroanei Segarcea cresc, rodesc și ajung să fie transformate în vinuri de calitate superioară, apreciate de critici din întreaga lume.

Inspirat de simbolul sărutului din operele lui Brâncuși și de modul în care sculptorul a pus în valoare spiritul românesc în creațiile sale, SĂRUT celebrează valorile românești și le transmite mai departe.