Sătulă de zgomotele vecinei atunci când făcea amor cu soțul, o femeie s-a enervat și i-a lăsat acest bilet4Foto© stirileprotv.ro

Sătulă de zgomotele vecinei atunci când făcea amor cu soțul, o femeie s-a enervat și i-a lăsat acest bilet

, 5 știri, 159 vizualizări

Întâmplare tragic-comică în localitatea Sonoră din Mexic. O femeie geloasă și-a înjunghiat soțul după ce a descoperit o poză cu acesta din tinerețe. În poză, bărbatul apărea alături de o femeie tânără. Fără să stea pe gânduri, soția geloasă a trecut la fapte. Totuși, s-a dovedit că în poză apărea tocmai soția geloasă în tinerețe. Concret, poză era din tinerețe, iar bărbatul apărea în poză chiar cu actuala soție.

Femeia a fost arestată la scurt timp de oamenii legii și este acuzată de tentativă de omor. Norocul bărbatului a fost că vecinii i-au auzit țipetele acestuia și au anunțat polițiștii care au interventi prompt.

Gelozia este una dintre cele mai ” grele ” boli dintr-o relație. În speță, din cauza acestor lucruri pot apărea adevărate tragedii. Vorbim despre un acces de gelozie greu de înțeles și justificat. Soția și-a înjunghiat bărbatul din cauza faptului că acesta avea o poză în care apărea ea și el înainte de a se căsători.