Scandal în PMP: Ia uite unde era gogoașa înfuriată !5Foto© romaniatv.net

Scandal în PMP: Ia uite unde era gogoașa înfuriată !

, 9 știri, 28 vizualizări

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sint în PMP!". Ia uite unde era gogoașa înfuriată! Da' ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?", a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

„Eu nu ți-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți, măi, gogoașă înfuriată!", a completat deputatul PMP.

În emisiunea Cafeneaua Nației, Paleologu, întrebat dacă va face politică mai departe, a declarat: „Mă voi ocupa de fundație în continuare, fundația Paleologu face exact ce am spus că voi face ca președinte- Educație. (...) E de datoria mea să susțin candidații PMP la locale și parlamentare și introducerea PMP într-o coaliție mai largă de forțe. Turcescu e problema internă a PMP, să se spele cu el pe cap. Slavă Domnului, nu sunt în PMP și nu am de gestionat asemenea persoane. A fost constant împotriva candidaturii mele".