Un bărbat care a spart o sticlă de vin într-un supermarket din București și a devenit agresiv cu personalul a fost reținut de polițiști
Foto: www.romaniatv.net

Un bărbat care a spart o sticlă de vin într-un supermarket din București și a devenit agresiv cu personalul a fost reținut de polițiști

8 știri, 13

Scandalul a izbucnit într-un supermarket din Piața Domeni din București. Un bărbat a devenit agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături, dar și cu personalul magazinului. În urma conflictului, el a fost reținut, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției Capitalei, mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunța că, într-un supermarket din sectorul 1, un client este agresiv cu cei din jur. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști de la Secția 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv.

„Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenția. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv față de paznic, mai mulți clienți ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit și angajați ai societății ce asigura paza magazinului, fiind apelată și Poliția”, arată Poliția Capitalei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale. În plus, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanții societății comerciale făcând plângere. Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, în timp ce bărbatul agresiv a fost reținut.

    Citește pe libertatea.ro