Scandal la Teatrul National ! Un important actor îl atacă pe directorul Ion Caramitru5Foto© stirileprotv.ro

Scandal la Teatrul National ! Un important actor îl atacă pe directorul Ion Caramitru

, 6 știri, 14 vizualizări

„Nu am întalnit un director care să profite atât de mult de funcția sa în propriul interes, mediatic și mai ales financiar”, a declarat celebrul actor Mihai Călin, pe pagina sa de Facebook. Acesta a lansat o scrisoare deschisă directorului Teatrului Național București, Ion Caramitru.

"Scrisorica deschisa adresata directorului TNB, Ion Caramitru

Am trait astazi la Adunarea salariatilor din TNB, convocata de dvs. , 3 ore de tristete amara. Ati adunat sute de oameni cu scopul principal de a "infiera" 2 actori, Marius Manole si cu mine, care in calitate de lideri ( impreuna cu Medeea Marinescu si Diana Dumbrava) ai Sindicatului actorilor din TNB si-au "permis" sa trimita, in primavara ,un memoriu Ministerului Culturii, in care mentionau o serie de probleme, si mai ales lipsa totala de deschidere spre dialog a dvs., domnule Caramitru. Memoriul a fost sprijinit de colegii nostri.

De aprox 3 ani ,incercam sa dialogam cu dvs. Azi am inteles , mai mult ca oricand, valabilitatea motto-ului dvs.: " Eu n-am nevoie sa ma iubeasca nimeni, eu vreau profesionalism".