Scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă. Actorul a cedat și a dat cărțile pe fata4Foto1Video© cancan.ro

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă. Actorul a cedat și a dat cărțile pe fata

, 7 știri, 66 vizualizări

Andreea Bălan a avut o primă reacție, după ce George Burcea a făcut-o praf pe prietena și colega ei, Andreea Antonescu. Prin reacția ei, artista i-a dat acesteia de înțeles că îi este aproape și o susține în absolut orice și nu pare prea afectată de scandalul pornit între Andreea Antonescu și George Burcea.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat o fotografie cu ea și Andreea Antonescu, spunându-le tuturor fanilor că urmează o nouă surpriză muzicală în ceea ce le privește. Deși colega ei se află la cuțite cu fostul său soț, Andreea Bălan nu parea fi prea afectată de acest lucru.

Așa cum vă spuneam, Andreea Bălan a postat pe Instagramul său o fotografie cu ea și Andreea Antonescu, în care amândouă par a fi extrem de fericite. „Abia așteptăm să vă prezentăm un nou proiect muzical” a scris artista, pe rețeaua de socializare, în dreptul imaginii cu Andreea Antonescu.