Schimbări importante pentru matinalii Răzvan și Dani3Foto© a1.ro

Schimbări importante pentru matinalii Răzvan și Dani

, 4 știri, 9 vizualizări

Începând de luni, 17 iunie, matinalii de la Antena 1 puncteazã o nouã premierã în televiziune. Gașca veselã de la Neatza cu Rãzvan și Dani pãrãsește platoul de televiziune și se mutã în Delta Dunãrii pentru o sãptãmânã. Este pentru prima oarã când o emisiune din România transmite, live, din locul considerat unul dintre cele mai spectaculoase din Europa și inclus de UNESCO în circuitul rezervațiilor mondiale ale biosferei.

„Avem emoții cum rar am avut în ultima vreme pentru aceastã plecare în Deltã. O relocare, fie ea la mare, la munte sau chiar la Therme e pentru noi obișnuitã dupã atâția ani, însã de data aceasta lucrurile sunt diferite. Acum, în Deltã, pentru cã nu s-a mai fãcut o emisiune live de atâtea zile și de atâtea ore avem ceva emoții și multe necunoscute. Una dintre ele este de naturã tehnicã, pentru cã va trebui sã ținem o parte din echipamente pe apã, insula de pe care vom transmite noi fiind una pe care nu ai acces cu mașina. Nu știm cum ne vom descurca cu partea asta!”, a declarat Dani Oțil.

Și vremea pare sã le dea bãtãi de cap matinalilor: „În ultimele douã luni, vremea a fost foarte foarte înșelãtoare, sperãm sã nu avem atât de mult ghinion, însã ne așteptãm ca într-o sãptãmânã sã și plouã, cum se întâmplã în orice vacanțã.