Sebastian Ghiță, dezvăluiri explozive: Nici Ceaușescu nu făcea așa ceva

Sebastian Ghiță, dezvăluiri explozive: Nici Ceaușescu nu făcea așa ceva

20 știri, 137

Dezvăluiri incendiare, duminică, la ”Ediție specială” cu Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Sebastian Ghiță va face noi dezvăluiri, după o lungă tăcere, în urma apariției informațiilor că în dosarele sale au fost falsificate probe.

”Am urmărit emisiunea și vă mărturisesc că este ceea ce m-a convins să intru în direct. Sunt lucruri pe care le-am spus public, nebănuind că o astfel de crimă, pentru că ce ați prezentat este o crimă, nu am crezut că niște criminali, niște nemernici, Onea, Portocală, sunt niște neoameni. Nu știam că și Kovesi știa, se bucura, aștepta cu nerăbdare” a spus Sebastian Ghiță, în direct prin telefon la Antena 3.

”Acest Portocală mergea des prin București și de acolo se întorcea cu tot felul de povești. Am aflat la început de mașinațiunile acestui om, am tot spus, este unul nebun, un personaj fără minte, fără creier, fără suflet, face tot felul de lucruri rele pe acolo prin Ploiești. Eu nu-i făcusem nimic, într-o zi o să pot să explic și cum am reușit să câștig bani, totuși să îl aud pe omul ăsta că pleacă a priori cu ordinul îi luăm toți banii, îl ardem ca pe șoareci, eu am încercat să îmi notez fraze și cuvinte-cheie.

Încalcă legea, vorbește ca un criminal, își propune să facă rele la fiecare frază”

    Citește pe antena3.ro