Sebastian Ghiță: Kovesi a venit la mine acasă
Foto: www.money.ro

Sebastian Ghiță: Kovesi a venit la mine acasă

9 știri, 28

"Până în 2014, aveam relații normale, Kovesi părea sănătoasă la cap atunci, mă întâlneam în multe locuri, nu am știut că va deveni o nemernica. Sunt dezamăgit de naiv și tăntălău ce am fost. Când am văzut cum această ființă se transformă, am țipat, nu mi-a trecut prin cap să îi înregistrez", a declarat Sebastian Ghiță, la Antena 3.

Ghiță a afirmat că șefa DNA a fost acasă la el.

"A venit la mine acasă, în Ploiești, în casa mea. Era nu mai știu ce, o onomastica de asta, o zi, un eveniment privat. Au mai fost si alte persoane atunci. Apoi în vie, au văzut-o lăutarii, chelnerii. Sunt indignat că un om creditat cu atâta încredere a compromis o instituție", a mai spus Sebastian Ghiță.

Omul de afaceri a precizat că nu-și mai amintește anul în care a fost prezentă Laura Codruța Kovesi la el acasă.

Sebastian Ghiță a dispărut în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, când pleca de la un eveniment organizat de SRI. Acolo a participat în calitatea sa de membru al comisiei parlamentare de control, moment în care polițiștii care îl filau, la cererea procurorilor, l-au pierdut. În perioada respectivă, mandatul de deputat al lui Ghiță a expirat, rămânând fără imunitate. Acesta era cercetat și judecat în mai multe cauze.

Fostul parlamentar a fost prins în Belgrad, pe 13 aprilie 2017. Sebastian Ghiță a fost eliberat, la finalul lunii mai, 2017, în Serbia, după ce a plătit o cauțiune de 200.00...

    Citește pe money.ro