Secvențe de la Black Sea Air Show vor face parte dintr-un film© hotnews.ro

Secvențe de la Black Sea Air Show vor face parte dintr-un film

, 6 știri, 17 vizualizări

Conform Corinei Martin, deschiderea evenimentului va fi făcută de fanfara Forțelor Navale Navale și o paradă a mașinilor de epocă. „Black Sea Air Show va fi un eveniment de emoție, un eveniment de senzație, de forță aeriană, un eveniment pentru constănțeni și pentru toți cei care vizitează litoralul românesc în timpul verii”, a menționat președinta Federației Asociațiilor de Promovare Turistică, Corina Martin, potrivit Agerpres.

Potrivit coordonatorului spectacolului aviatic, George Barcaru, de la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”, startul evoluțiilor aeriene va fi dat la ora 12,30 de către piloții aviației civile, urmând apoi cei ai aviației militare.

„La 12,30, startul evoluțiilor aeriene. Acestea vor fi deschise de către aviația civilă prin partenerii noștri, Aeroclubul României, Școala Superioară de Aviație Civilă și Regional Air Services. Va fi o perioadă de aproximativ două ore și treizeci de minute de evoluție a aeronavelor civile, urmată de o perioadă de circa două ore de evoluție a aeronavelor militare. Și mă refer aici la elicopter PUMA R330, MIG 21 Lancer, F16 și, cu bunăvoința partenerilor italieni, aeronave de vânătoare Typhoon, ale Italian Air Force”, a spus Bărcaru.