Ședință la Palatul Cotroceni, pentru evaluarea măsurilor luate în epidemia COVID-19. Șeful statului face declarații, la final20Foto2Video© libertatea.ro

Ședință la Palatul Cotroceni, pentru evaluarea măsurilor luate în epidemia COVID-19. Șeful statului face declarații, la final

, 54 știri, 24 vizualizări

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea luni la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

Pentru cele mai importante știri ale zilei, transmise în timp real și prezentate echidistant, dați LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.