Ședință la PSD, prima care analizează scorul lui Dăncilă la prezidențiale16Foto© romaniatv.net

Ședință la PSD, prima care analizează scorul lui Dăncilă la prezidențiale

, 61 știri, 21 vizualizări

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește marți, de la ora 16,00, a anunțat Biroul de presă al partidului. Președintele PSD, Viorica Dăncilă, preciza luni că în cadrul ședinței urmează să fie analizate rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale. Dăncilă a obținut la alegerile de duminică 22,69% din voturi, potrivit datelor parțiale prezentate de BEC.

Ea s-a situat pe locul al doilea după președintele Klaus Iohannis (37,49%). "O analiză a rezultatelor pe fiecare județ în parte, pe fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mult mai bune. (...) Nu venim cu ideea de a face excluderi, vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare localitate în parte.

Fiecare președinte de organizație trebuie să justifice într-un fel rezultatul obținut, ce a mers, ce nu a mers. Este o analiză de partid, o analiză normală după alegeri. (...) Eu cred că este important să vedem ce s-a greșit, unde s-a greșit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la un rezultat mai slab în anumite județe și să avem o abordare constructivă", a afirmat candidatul PSD.