Cristina Tarcea: Asistăm la o minciună generală; voi sesiza CSAT și Inspecția Judiciară
Foto: stiri.tvr.ro

Cristina Tarcea: Asistăm la o minciună generală; voi sesiza CSAT și Inspecția Judiciară

9 știri, 28

Președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, a anunțat joi, în ședința CSM, că va sesiza personal Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), dar și Inspecția Judiciară după ce un ONG din diaspora a acuzat-o că a frecventat vile de protocol ale SRI, adresând o scrisoare în acest sens CSM.

„Am intrat și eu în posesia unei sesizări prin care dumneavoastră sunteți invitați să mă întrebați dacă am încălcat sau nu dispozițiile articolului 5 și articolului 7 din Legea 303/2004 și sunteți sesizați de faptul că este de notorietate în lumea magistraților că sunt o frecventă vizitatoare a caselor de protocol. Nu știu ce veți face, dacă o veți pune pe ordinea de zi, nu știu dacă veți da curs acestei cereri, care în condiții normale ar trebui ignorată (…).

Dar tocmai pentru că nu trăim într-o societate normală, tocmai pentru că asistăm la o manipulare îngrozitoare, generală, care nu are drept scop decât periclitarea, în cele din urmă, a actului de justiție, vreau să vă informez cu privire la faptul că voi sesiza personal, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Superior de Apărare a Țării și, de asemenea, voi sesiza Inspecția Judiciară. Cred că este momentul să terminăm cu aceste afirmații defăimătoare, lipsite de orice suport legal, iar cei care le fac să suporte consecințele”, a spus Cristina Tarcea.

    Citește pe cotidianul.ro