Dovada că șeful DNA Ploiești a falsificat probe
Foto: www.antena3.ro

Dovada că șeful DNA Ploiești a falsificat probe

17 știri, 132

Șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, a declarat în fața presei că DNA Ploiești nu a falsificat niciodată probe și a respectat întotdeauna legea.

„Niciodată nu au fost falsificate probe, sunt susțineri pe care le fac inculpații în dosare. (…) Au fost controale, s-a constatat că la DNA Ploiești a fost respectată legea de fiecare dată. Nu va puneți întrebarea de ce discuțiile sunt duse în afara cadrului judiciar? Pentru a fi făcute tot felul de alegații. Nu am falsificat nicio probă”, a afirmat Onea.

„Indiferent de metodele folosite, de intimidări, de șantaj, nu o să cedăm preciunilor, chiar dacă acestea sunt din ce în ce mai agresive și vor să ne compromită și să ne demobilizeze”, a mai spus procurorul.

Duminică seara, Antena 3 a prezentat mai multe înregistrări audio în care erau redate presupuse discuții dintre procurorul șef al Serviciului Teritorial Ploiești al DNA – Lucian Onea cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată într-un dosar de corupție.

Din înregistrările furnizate de Cosma ar rezulta că i s-ar fi cerut să „planteze probe” pentru un dosar în care erau vizați Sebastian Ghiță și Victor Ponta. Potrivit lui Cosma, cel care apare în aceste discuții este fostul procuror Mircea Negulescu, acesta invocând numele lui Lucian Onea.

DNA a precizează, într-un comunicat transmis luni, că scopul înregistrărilor este acela de a compromite procurorii și ofițerii de poliție car...

    Citește pe cotidianul.ro