Șeful PNL Iași: Este exclus să vină Chirica în partid, nu primim ​mafioți3Foto© agerpres.ro

Șeful PNL Iași: Este exclus să vină Chirica în partid, nu primim ​mafioți

, 5 știri, 25 vizualizări

Deputatul Marius Bodea, președintele Organizației Municipale Iași a PNL a declarat vineri, într-o conferință de presă, că el va fi candidatul formațiunii politice pentru Primăria Iași, și a ținut să infirme zvonurile conform cărora primarul Mihai Chirica, acum independent, va candida pentru un nou mandat sub sigla PNL.

Întrebat fiind despre posibila intrare a primarului Mihai Chirica în Partidul Național Liberal, deputatul Marius Bodea a declarat că sunt "bruiaje întreținute" pe care el nu le poate opri. "Mihai Chirica nu va fi candidatul PNL și nu va mai fi nici primar din iunie încolo. Ipoteza venirii lui în PNL n-o putem discuta. Există bruiaje întreținute la nivelul Iașiului.

Asta e adevărat, dar nu am cum să lupt cu așa ceva. Candidatul PNL este Marius Bodea. Este exclus să vină Chirica în PNL. Nu primim mafioți în partid. Eu am fost tot timpul categoric. Nu am spus niciodată altceva. Fără lipsă de modestie, nu vorbesc în nume propriu. Am un număr mare de simpatizanți, de votanți în partid. Există într-adevăr bruiaje întreținute la nivelul Iașiului.