Șeful secției de cardiologie de la Spitalul Militar, infectat cu coronavirus2Foto© cancan.ro

Șeful secției de cardiologie de la Spitalul Militar, infectat cu coronavirus

, 4 știri, 77 vizualizări

Șeful secției de cardiologie de la Spitalul Militar, Silviu Ionel Dumitrescu a fost infectat cu coronavirus. Medicul a transmis un mesaj pe contul său de Facebook și a făcut dezvăluiri după ce a fost infectat cu COVID-19.

”În urma cu 2 zile, am fost testat si confirmat pozitiv SARS CoV2. Nu, nu este ca o gripa obisnuita, de aceea va rog, cei care puteti, stati acasa, respectati recomandarile autoritatilor! Va anunt ca acum ma simt mai bine, sper ca am depasit perioada critica si imediat ce va fi posibil, ma voi reîntoarce la spital. Grija si atentia cu care m-ati înconjurat au fost coplesitoare: mi-au fost alaturi toti colegii, pacientii, prietenii si nu în ultimul rând, familia.

Vreau sa multumesc în mod special colegilor mei infectionisti si epidemiologi, care si-au aratat toata grija, preocuparea si disponibilitatea în ceea ce ma priveste. Multumiri si intregii mele echipe (medici, asistente, personal medical si administrativ), care m-a sustinut, ajutat si sprijinit pâna în ultimul moment premergator intrarii sectiei în carantina. Dragii mei sunteti niste oameni curajosi si sufletisti, iar eu nu am sa uit niciodata asta!