Sepsi Sfântu Gheorghe are antrenor nou. Eugen Neagoe și-a reziliat contractul. În locul lui a fost instalat Marin Barbu7Foto© libertatea.ro

Sepsi Sfântu Gheorghe are antrenor nou. Eugen Neagoe și-a reziliat contractul. În locul lui a fost instalat Marin Barbu

, 19 știri, 17 vizualizări

Eugen Neagoe nu mai este antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce s-a înțeles pe cale amiabilă asupra rezilierii contractului. Marin Barbu este noul antrenor al formației clasate pe locul 6 în play-off-ul Ligii 1 la fotbal. "Am acceptat oferta conducerii, iar în ultimele trei etape de campionat eu voi antrena Sepsi. Nu am niciun obiectiv impus.

Mi-am propus doar să terminăm cu fruntea sus meciurile din play-off. De vineri voi conduce primul antrenament. Cu Neagoe, care am înțeles de la conducere că a reziliat angajamentul pe cale amiabilă vor pleca și secunzii săi. Eu îmi voi face un at staff. Azi antrenamentul a fost condus de secunzii lui Neagoe, dar de mâine voi trece eu la treabă", a spus cel supranumit Magiun.

Citește și: Pe urmele filmului care a șocat internetul. Femeia cu copil în brațe bătută în autogara din Zalău povestește prin ce a trecutPost-ul Sepsi Sfântu Gheorghe are antrenor nou. Eugen Neagoe și-a reziliat contractul. În locul lui a fost instalat Marin Barbu apare prima dată în Libertatea.ro.