Șerban Nicolae: Eu cred că se va ajunge la moțiune de cenzură. Acest guvern nu face decât rău românilor3Foto© puterea.ro

Șerban Nicolae: Eu cred că se va ajunge la moțiune de cenzură. Acest guvern nu face decât rău românilor

, 4 știri, 149 vizualizări

"Eu cred că se va ajunge la o moțiune de cenzură, pentru că, în mod evident, acest Guvern, prin incompetență, prin incoerență și prin aroganță, nu face decât rău României și românilor. E adevărat că situația generată de epidemia COVID-19 nu ne pune în situația să tratăm ca în timp de pace. Demiterea Guvernului nu înseamnă că se instaurează automat un nou guvern.

Probabil că domnul Iohannis va tergiversa cât de mult întreaga procedură, va juca din nou ruleta anticipatelor și probabil că vom intra într-un blocaj politic. În aceste condiții, încercăm să atragem atenția guvernanților că ceea ce fac este prost, incoerent și face rău românilor", a afirmat Șerban Nicolae, marți, la Senat, citează Agerpres.

Referindu-se la condițiile în care unii români au plecat la muncă în străinătate, Șerban Nicolae consideră că este necesară "o anchetă ceva mai amănunțită, poate chiar una penală".