Șerban Nicolae lansează un atac frontal la adresa Vioricăi Dăncilă3Foto© rfi.ro

Șerban Nicolae lansează un atac frontal la adresa Vioricăi Dăncilă

, 9 știri, 29 vizualizări

"Din perspectiva PSD, trebuie o analiză foarte temeinică, foarte serioasă, foarte des repetată, foarte de mult timp anunțată și niciodată făcută așa cum trebuie. Categoric, lucrurile trebuie analizate, pentru că eu rămân la părerea că în România există un electorat puternic, masiv, de stânga, un electorat care nu-și găsește întotdeauna cele mai bune soluții de candidați sau cele mai bune oferte electorale", a declarat, pentru RFI, senatorul PSD Șerban Nicolae.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar trebui schimbată de la șefia PSD, acesta a afirmat: ”Ca unul care am candidat la șefia acestui partid în urmă cu câteva luni, aș surprinde dacă aș avea o altă opinie.

Din punctul meu de vedere, însă, cel care conduce acest partid, ținând cont de faptul că votanții stângii sunt votanți asumați, sunt militanți, sunt oameni care se implică, întotdeauna președintele acestui partid ar trebui să fie un om care să țină steagul sus, care să reprezinte un simbol, care să tragă după el partidul, care să dea o direcție la care militanții noștri să se alăture din convingerea pe care o are orice stângist.