Serena Williams l-a scos pe Dominic Thiem din sala de conferințe5Foto1Video© libertatea.ro

Serena Williams l-a scos pe Dominic Thiem din sala de conferințe

, 11 știri, 23 vizualizări

Scene incredibile au avut loc la in sala de conferinte de la Roland Garros 2019.

Dominic Thiem, finalistul de anul trecut de la Roland Garros 2019, calificat la editia din acest an in optimile de finala ale Openului francez dupa ce l-a invins in turul trei pe uruguayanul Pablo Cuevas, scor 6-3, 4-6, 6-2, 7-5, a fost alungat din sala de conferinte de la Paris dupa doar trei raspunsuri pentru ca Serena Williams nu a acceptat sa astepte ca austriacul sa-si termine conferinta. "Nu mai sunt un junior. Pe bune, nu inteleg... adica, ce naiba? Este o gluma, pe bune... trebuie sa parasesc eu camera pentru ca vine ea. O sa plec si eu in cazul asta", a spus austriacul.

Jurnalisti reputati au scris pe retelele de socializare ca americanca a reusit astfel sa castige o "batalie a feminismului". Dominic Thiem nu a fost deloc incantat de tratamentul pe care tocmai il primise. El a fost invitat intr-o sala de conferinte secundara, insa a refuzat sa mai stea de vorba cu jurnalistii si a plecat, fiind vizibil deranjat de ce tocmai i se intamplase.

Dupa ce acest episod a iesit la iveala, fanii sportului alb i-au luat partea austriacului si au criticat-o dur pe americanca. Serena a fost eliminata in turul al treilea la Paris de catre compatrioata ei, Sofia Kenin, scor 6-2, 7-5, iar reactia ei la infrangere nu a fost una tocmai buna.