Sfârșit tragic: Cunoscuta cântăreață de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident produs în Maramureș21Foto3Video© adevarul.ro

Sfârșit tragic: Cunoscuta cântăreață de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident produs în Maramureș

, 28 știri, 17 vizualizări

Anamaria Pop se afla la volanul unui autoturism marca VW, când a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, mașina pe care o conducea a fost proiectată într-un șanț de pe marginea drumului. Potrivit martorilor, la fața locului nu există urme de frânare, cel mai probabil artista adormind la volan.

„Primele informații au relevat că o femeie care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, a arătat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cântăreața de muzică populară se afla în mașina mai cu o persoană, aceasta fiind transportată de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.