Sibiu: Primul protest record din oraș - 21 de ore în fața sediului PSD
Foto: www.agerpres.ro

Sibiu: Primul protest record din oraș - 21 de ore în fața sediului PSD

5 știri, 29

Primul protest record din oraș, care are loc de mai bine de 24 de ore din fața sediului PSD, a primit autorizație până la ora 23.00, a declarat pentru AGERPRES Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Spre deosebire de Jandarmerie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, nu oferă informații despre acest protest și susține că "avizul este la semnat".

La rândul lor, protestatarii au anunțat că au deja avizul Primăriei Sibiu.

La locul protestului din Piața Huet, din fața sediului Organizației Județene a PSD Sibiu, sunt prezenți și jandarmi, pentru păstrarea ordinii publice și protecția participanților și a cetățenilor din zonă.

La acest protest participă zeci de sibieni, care și-au adus scaune pliabile, și care transmit mesajul "vă vedem" către social-democrați.

Tinerii protestatari au creat și o pagină de Facebook, numită #vavedemdinsibiu, unde postează imagini foto și video, din oră în oră, pentru ca toată lumea să vadă că ei nu pleacă din fața sediului PSD.

Participanții la ineditul protest, care este unul tăcut, fără scandări, au declarat "zonă liberă de corupție" porțiunea din Piața Huet din Sibiu unde se desfășoară acțiunea. Protestatarii spun că își doresc "o justiție independentă, nesubjugată politicului".

    Citește pe agerpres.ro