Simona Halep, despre relația cu Andrei Pavel: Vom avea o discuție după Turneul Campioanelor
Foto: www.onlinesport.ro

Simona Halep, despre relația cu Andrei Pavel: Vom avea o discuție după Turneul Campioanelor

6 știri, 136

"Viața de zi cu zi nu s-a schimbat cu nimic, însă în interiorul meu s-a schimbat ceva. E o împlinire profesională pe care am așteptat-o de mult! Mă simt mult mai liniștită, dar pot să zic că e un pic ciudat că mă simt și mult mai motivată după ce am devenit numărul 1.

Dar sunt cu picioarele pe pământ... Eu simt că îmi va fi mai bine decât până acum. Nu pot să spun că îmi mai e teamă de cineva din clasament. Valorile sunt foarte apropiate și nu cred că va mai exista vreo jucătoare care să domine o perioadă îndelungată, așa cum a fost Serena Williams", a declarat Simona Halep, la Europa FM.

În ceea ce privește situația antrenorilor săi, Darren Cahill și Andrei Pavel, Simona Halep a spus: "Înainte de US Open am vorbit cu Andrei Pavel să facă parte din echipa mea. Am hotărât acest lucru împreună cu Darren. De fapt, Darren a venit mai mult cu ideea, ca să schimb puțin și vocea și stilul de antrenament. Ei îmi spun același lucru, dar diferit, fiecare pe limba lui.

Andrei are rol de antrenor, însă Darren este antrenor principal. Cu Andrei a fost o perioadă de probă, iar după Turneul Campioanelor vom avea o discuție, să vedem dacă își dorește să continuăm împreună. Eu mi-aș dori! Darren va rămâne la fel ca și până acum, nu s-a schimbat nimic".

    Citește pe romaniatv.net