Simona Halep gata să sacrifice tenisul: Iubirea și tenisul se pot completa3Foto© libertatea.ro

Simona Halep gata să sacrifice tenisul: Iubirea și tenisul se pot completa

, 7 știri, 16 vizualizări

Simona Halep a vorbit, într-un interviu la TVR 1, despre prioritățile pe care le are, în contextul în care s-a afișat în public cu un nou iubit, omul de afaceri Toni Iuruc: ”Mi-a spus domnul Țiriac: ‘Ai o responsabilitate acum, nu mai ești a ta, ești a țării’. (…) Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viața de zi cu zi. Am un iubit, o relație normală, mă simt bine.

Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, a susținut Simona Halep, duminică seara.

Halep, 27 de ani, fost număr 1 mondial, mai spune că și-a schimbat și modul în care primește criticile. Referitor la reacția unor fani, ea a declarat că nu este ”un extraterestru, ci un om normal”. ”Cu timpul și cu ajutor din jurul meu am ajuns să accept că sunt o inspirație pentru unii oameni. Poate că sunt o inspirație pentru oameni, un model, dar vorbim doar de sport”.