Simona Halep în costum de baie. Primele poze din vacanță
Foto: www.realitatea.net

Simona Halep în costum de baie. Primele poze din vacanță

8 știri, 100

Simona Halep în costum de baie. Primele poze din vacanță. Proaspăt campioană la Roland Garros, jucătoarea de tenis de 26 de ani se bucură de o binemeritată vacanță, la plajă în complexul ”Stejarii Country Club” din București.

Simo e în vacanță, pentru a se odihni, după efortul intens depus la Roland Garros, precum și după un extenuant sezon de zgură, în care a bifat turneele de la Stuttgart, Madrid, și de la Roma. După sezonul de zgură, care a culminat cu victoria de Mare Șlem de la Roland Garros (27 mai – 10 iunie), liderul WTA va demara pregătirile pentru sezonul de iarbă.

Înainte de Wimbledon (2-15 iulie), Simona Halep va merge în Marea Britanie, la Eastbourne, competiție programată în intervalul 24-30 iunie. Turneul este de categoria Premier, cu premii totale de 852.564$.

Simona e așteptată la Constanța de nepoțica ei dragă, căreia îi va dărui trofeul în miniatură de la Roland Garros.

Imagini de la sosirea Simonei Halep în România. Liderul WTA, emoționat de primirea făcută / GALERIE FOTO

Simona Halep, cerută în căsătorie. Un fan îndrăzneț și-a încercat norocul / VIDEO

VIDEO. Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros, la Arena Națională. ”Simo”, emoționată. Aplauze, spectacol de gală, dar și fluierături / FOTO

Huiduielile la adresa primarului Gabriela Firea s-au auzit până în America. Presa internațională a reflectat sosirea Simonei Halep în România / VIDEO

Sim...

    Citește pe libertatea.ro