Simona Halep, propusă ca portdrapel al României pentru Jocurile Oplimpice50Foto1Video© stirileprotv.ro

Simona Halep, propusă ca portdrapel al României pentru Jocurile Oplimpice

, 97 știri, 20 vizualizări

Decizia finală va aparține Comitetului Executiv al COSR.

„S-a vorbit și sigur că Simona Halep este unul dintre sportivii emblematici ai României. Există o procedură care va fi urmată și de această dată, la fel ca la precedentele ediții ale Jocurilor Olimpice. Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Tokyo, iar Comitetul Executiv al COSR urmează să valideze această propunere”, a declarat Mihai Covaliu, potrivit Agerpres.

Mihai Covaliu a fost prezent la vernisajul expoziției de fotografie a canotorului Sergiu Bejan.

Canotajul ar putea fi disciplina cu cei mai mulți sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo dacă va reuși să califice și echipajele feminine și masculine de 8+1, susține Mihai Covaliu.

„Emoții sunt doar legate de perioada care mai e până la concurs, pentru că strategia federației de a aborda Campionatele Mondiale a dat rezultate. Ei nu s-au concentrat atunci pe calificarea la Tokyo a bărcilor de 8+1. Iar eu cred că aceste bărci au valoarea de a se califica la următoarea competiție. Până acum canotajul are 7 bărci calificate, plus cele 2 de la 8+1, asta înseamnă că va fi sportul cu cei mai mulți sportivi prezenți la Tokyo și implicit cu cele mai multe șanse de a câștiga medalii”, a explicat el.