SIMONA HALEP, ROLAND GARROS 2019 | Organizatorii au anuntat ora de start a meciului Simonei din primul tur! Cand joaca cu Tomljanovic30Foto2Video© sport.ro

SIMONA HALEP, ROLAND GARROS 2019 | Organizatorii au anuntat ora de start a meciului Simonei din primul tur! Cand joaca cu Tomljanovic

, 309 știri, 60 vizualizări

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca marți, 28 mai, în jurul orei 14:00, ora României, cu Ajla Tomljanovic (Australia, 47 WTA), în primul tur al Roland Garros 2019. Organizatorii au făcut anunțul, iar partida dintre cele două a fost programată a treia pe terenul central din complexul de la Roland Garros 2019, după o partidă din circuitul masculin și una din circuitul feminin.

Simona Halep se pregătește de debutul la Roland Garros, după ce duminică a votat la alegerile europarlamentare. Sportiva din Constanța va juca primul său meci marți, 28 mai, în jurul orei 14:00, ora României, pe arena "Philipe Chatrier" din complexul de la Roland Garros. Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.

Meciul Simonei Halep cu Ajla Tomljanovic va putea fi urmărit la Eurosport. Halep a câștigat anul trecut turneul de la Rolan Garros, singurul său titlu de Mare Șlem din palmares.