Simona Halep și-a găsit antrenor pentru o perioadă scurtă de timp. Este un om cu care a mai lucrat în trecut2Foto© sport.ro

Simona Halep și-a găsit antrenor pentru o perioadă scurtă de timp. Este un om cu care a mai lucrat în trecut

, 13 știri, 223 vizualizări

Anunțul a fost făcut de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup. Simona Halep a rămas fără antrenor în luna noiembrie a anului trecut, când a anunțat despărțirea de australianul Darren Cahill.

După despărțirea de Darren Cahill, Halep a încercat o colaborare cu Thierry van Cleemput, belginul care i-a fost recomandat chiar de Cahill, însă nu a funcționat. Halep, aflată la Indian Wells, se va pregăti începând de săptămâna viitoare alături de Daniel Dobre, însă mini-colaborarea ar fi doar pentru o săptămână, spune Segărceanu.

"Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înțeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziție", a spus Florin Segărceanu, conform TelekomSport.