Simona Halep și Marius Copil vor juca împotriva Flaviei Pennetta și a lui Fabio Fognini2Foto© sport.ro

Simona Halep și Marius Copil vor juca împotriva Flaviei Pennetta și a lui Fabio Fognini

, 7 știri, 40 vizualizări

Simona Halep și Marius Copil vor juca, pe 15 iunie, într-un meci demonstrativ, la Cluj, împotriva italienilor Flavia Pennetta și Fabio Fognini.  Confruntările vor avea loc în cadrul evenimentului Sports Festival, organizat la Cluj-Napoca în perioada 13-16 iunie.

În cadrul Sports Festival, România va întâlni Italia în trei meciuri demonstrative de tenis, la simplu feminin (Simona Halep vs. Flavia Pennetta), simplu masculin (Marius Copil vs. Fabio Fognini) și la dublu mixt (Simona Halep și Marius Copil vs. Flavia Pennetta și Fabio Fognini).

Biletele pentru meciul de tenis se pun în vânzare marți. Primele 2.000 de bilete vor fi disponibile la prețuri speciale de Early Bird: 40 RON categoria III, 80 RON categoria II și 120 RON categoria I. După epuizarea primelor 2.000 de bilete, prețul biletelor va crește, respectiv: 60 RON categoria III, 100 RON categoria II și 160 RON categoria I.

Mă apropii de un vis, de a intra în primii 50. Sper să nu mai dureze mult și să fac și acest pas. Îmi doresc ca până la meciul demonstrativ de la Cluj să am cea mai bună clasare a mea de până atunci. Dar mai este mult timp și o să fac, cu siguranță, puncte destule și sper să vin cu un clasament nou cât mai bun
Marius Copil,
Simona Halep și Marius Copil vor face pereche la dublu într…
Abia aștept să ne revedem la Cluj. Pe 15 iunie voi fi prezentă la SPORTS FESTIVAL. Împreună cu Marius Copil voi juca împotriva lui Fabio Fognini și a Flaviei Pennetta la BT Arena. Vă aștept cu mare drag!
Simona Halep,
Simona Halep face spectacol la Cluj: “Abia aștept”. Anunț de…