Simona Halep, Sorana Cîrstea și Marius Copil, același mesaj pe Facebook pentru deblocarea urgentă a Federației Române de Tenis4Foto© bzi.ro

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Marius Copil, același mesaj pe Facebook pentru deblocarea urgentă a Federației Române de Tenis

, 9 știri, 46 vizualizări

Problemele la Federația Română de Tenis continuă să fie farte mari, chiar dacă Ion Țiriac a fost ales președinte. Marius Vecedea, cel care a contestat și mandatul lui George Cosac, continuă acțiunile în instanță, iar Ministerul Tineretului și Sportului refuză să susțină financiar FRF.

Este motivul pentru care Simona Halep, Sorana Cîrstea și Marius Copil au publicat astăzi mesaje asemănătoare de Facebook în care solicită rezolvarea urgentă a situației pentru, că în cele din urmă, au de suferit sportivii.

„Zilele trecute, noi, jucatorii, am citit o știre prin care cineva anunța un succes triumfător al unei noi întârzieri la procedura de recunoaștere a noului președinte al Federației Române de tenis, Dl Ion Țiriac. Noi știm că aceste alegeri au fost democratice si avem convingerea ferma ca, la ora actuala, Ion Țiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din Romania. Cu toate astea, noi nu intelegem de ce Ministerul Tineretului si Sportului refuza in continuare sa finanteze Federatia Romana de Tenis.