Simona Halep spune că nu e așa rău să nu aibă antrenor33Foto4Video© bzi.ro

Simona Halep spune că nu e așa rău să nu aibă antrenor

, 380 știri, 60 vizualizări

Simona Halep a declarat că nu negociază cu nici un antrenor în această perioadă, dar că uneori îi lipsește sfaturile unui tehnician, relatează site-ul WTA. Ea a mai menționat, amuzată, că uneori este bine și fără antrenor, iar în acest sens a povestit un episod amuzant, cu ea în rol principal, petrecut la Dubai.

“Deocamdată nu discut cu nimeni. Mă relaxez. Nu știu ce va fi, dar nu negociez cu nimeni. Îmi lipsește vocea de lângă mine, îmi lipsesc sfaturile. Îmi lipsește faptul că este mereu cineva alături pentru a da sfaturi. Dar restul este la fel. Sunt o profesionistă și încerc să fac totul cum trebuie chiar dacă nu am antrenor”, a spus Halep.

Ea a povestit și un episod de la Dubai, pentru a arăta că există și avantaje în faptul că nu are antrenor. “Vă voi spune o poveste pentru că este amuzantă. La Dubai, înaintea meciului cu Țurenko, eram foarte obosită. Noaptea nu dormisem prea bine. M-am trezit la ora 08.00 și eram terminată. Am schimbat alarma și le-am trimis mesaj băieților că ne vom întâlni la 10.30 pentru micul dejun.