Simona Halep susține, de la ora 13.00, o conferință de presă la Roma
Foto: www.businessmagazin.ro

Simona Halep susține, de la ora 13.00, o conferință de presă la Roma

7 știri, 63

Simona Halep susține mâine, de la ora 13.00, o conferință de presă, la Roma. Competiția din capitala Italiei, ultima dinaintea turneului de Mare Șlem de la Roland Garros-ului, are premii totale de 6.200.860 euro.

ACTUALIZARE 13 mai. Simona Halep și-a aflat adversara din turul II al turneului WTA de la Roma. Până la primul joc de la Roma, programat, probabil, miercuri, liderul WTA se va antrena în capitala Italiei.

Organizatorii turneului Internazionali BNL d’Italia au anunțat programul de mâine. Dacă pe terenurile cu zgură au loc partide din calificări, vedetele circutului, care au locul asigurat pe tabloul principal, vor avea alte preocupări.

La cea de-a 75-a ediție a Openului Italiei, Simona Halep, liderul WTA, va păși prima în sala de conferințe, la ora locală 12.00, un ceas mai târziu la București. Apoi, o oră mai apoi, este programat să vorbească croatul Marin Cilic, după care, de la 13.30, Garbine Muguruza (Spania). De la ora 14.00, Jelena Ostapenko, deținătoarea titlului la Roland Garros, și Venus Williams, câștigătoare la Roma în 1999.

La ora 14.30, tot ora locală, la microfon vine argentinianul Juan Martin Del Potro, pentru ca o jumătate de oră mai apoi, la Media Center să-și facă apariția Elina Svitolina, campioana en-titre, urmată de bulgarul Grigor Dimitrov, la ora 15.30. Sesiunea de interviuri va fi încheiată de britanica Johanna Konta.

Cei mai mici vor avea mom...

    Citește pe libertatea.ro