„Simptomele au evoluat în secunde”4Foto© observatornews.ro

„Simptomele au evoluat în secunde”

, 9 știri, 33 vizualizări

Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" a postat pe Facebook, cu permisiunea medicilor curanți și a pacientei, un videoclip cu o pacientă infectată cu noul coronavirus.

„Mi-a fost foarte rău. Foarte rău mi-a fost. (...) Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ și acești oameni au fost toată noaptea alături de mine, întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a fi bine. Această boală este foarte grea. Oamenii trebuie să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând”, a povestit persoana diagnosticată cu COVID-19.

Femeia este internată în secția ATI a Campusului medical militar ROL 2.

În videoclipul postat de Spitalul Militar din Capială apar și colonel medic dr. Narcis Tănase, medic primar ATI, coordonatorul nucleului 1, locotenent-colonel medic dr. Adrian Tuță, medic specialist ATI și asistent medical Florentina Ciobanu.