Situație delicată la urne, cu soția lui Nicușor Dan12Foto© cancan.ro

Situație delicată la urne, cu soția lui Nicușor Dan

, 24 știri, 105 vizualizări

Nicușor Dan s-a ales cu plângere la Poliție, la scurt timp după ce a votat. PSD a depus-o, iar motivul este declarația pe care Nicușor Dan a făcut-o la ieșirea de la urne. PSD spune că s-a încălcat legislația electorală și cere sancționarea candidatului PNL-USR-PLUS.

„Aștept de mult votul ăsta și am votat cu sete. Am votat să scoatem din primăria Bucureștiului o caracatiță de interese, neamuri, cumetri, nași, fini, prieteni, care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta. De asta n-au fost în stare să rezolve apa caldă, darămite poluarea și traficul.

Am votat pentru un oraș care are un potențial extraordinar, pentru oameni cinstiți, muncitori și creativi și în zona privată a dovedit că poate tot ce își propune, iar după aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și creativitate poate fi pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, familiilor care nu au avut parte de infrastructura școlară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care și-au văzut copiii și nepoții plecând din oraș.