Un șofer din Târgu-Cărbunești a fost amendat de trei ori în 10 minute
Foto: www.antena3.ro

Un șofer din Târgu-Cărbunești a fost amendat de trei ori în 10 minute

6 știri, 40

Un șofer de tir, în vârstă de 30 de ani, din Târgu-Cărbunești, a primit trei amenzi, în zece minute, pe o distanță de un kilometru. În timp ce conducea autoturismul său BMW, de la Pojogeni spre Târgu-Cărbunești, acesta a fost surprins de un echipaj de la Rutieră conducând cu 91 km/oră, viteză mai mare decât cea admisă de lege.

Conducătorul auto a primit o amendă de 1.300 de lei și și-a continuat deplasarea, însă susține el, după câteva sute de metri, a fost tras din nou pe dreapta de același echipaj, care întorsese mașina și a pornit pe urmele sale. Atunci, șoferul ar fi fost înregistrat cu o viteză de aproximativ 70 km/oră, în localitate. A urmat însă și a treia sancțiune, la o distanță de câteva sute de metri. Atunci însă, MCV-ul se afla în fața sa, iar motivul ar fi fost acela că șoferul ar fi vorbit la telefon, în timp ce conducea autoturismul.

„Sunt șofer de tir. Am călătorit și călătoresc în toată Europa, dar ceea ce mi s-a întâmplat acasă, la Târgu-Cărbunești, nu există pe pământ. De aceea am și contestat în instanță toate cele trei amenzi. Prima amendă am luat-o între localități, eram la ieșire din Pojogeni, pe curba care duce la Târgu-Cărbunești. M-au amendat de trei ori, în zece minute, pe o distanță de un kilometru. A treia oară, după două amenzi de câte 1300 de lei, când am observat că mi se face un abuz, am sunat la 112 și au venit trei polițiști de la Târgu-Jiu...

    Citește pe romaniatv.net