Șofer român, tentativă de sinucidere transmisă în direct pe Facebook5Foto© observator.tv

Șofer român, tentativă de sinucidere transmisă în direct pe Facebook

, 7 știri, 15 vizualizări

Un tânăr șofer român a apăsat accelerația la peste 170 km/h, și a lovit intenționat un TIR, totul fiind transmis live pe Facebook. Tocmai ce aflase că e părăsit de iubita lui, transmițându-i acesteia un mesaj. Impactul cu camionul a fost devastator, dar tânărul a supraviețuit, medicii sosiți aproape imediat la locul accidentului găsindu-l în viață, în comă. Din păcate, Claudiu a murit marți la spital, în Germania.

Claudiu a transmis live pe Facebook momentul în care a ales să se sinucidă, la volanul dubei pe care o conducea în Germania. A început să transmită pe contul personal de pe rețeaua de socializare și să explice de ce a ales să își ia viața. Cristian Claudiu tocmai aflase la telefon, de la iubita lui, că aceasta îl părăsește.

"Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. P Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine.