Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în timpul unei razii în Capitală2Foto© observatornews.ro

Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în timpul unei razii în Capitală

, 6 știri, 45 vizualizări

Polițiștii rutieri ai Capitalei au prins și au amendat mai mulți șoferi prinși sub influența alcoolului sau a drogurilor, într-o razie desfășurată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în București. Un bărbat în vârsta de 34 de ani a fost oprit în zona bd.Beijing, iar polițiștii au constatat că era sub influența substanțelor psihoactive. El a fost dus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice și pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Un alt șofer, în vârstă de 30 de ani, oprit tot pe bd. Beijing, era sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

“În noaptea de 19/20 Decembrie a.c., polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principalele artere din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.