Soprana Angela Gheorgiu o critica pe Gabriela Firea: "Ati continuat sa va folositi de numele unor mari personalitati"

Soprana Angela Gheorgiu o critica pe Gabriela Firea: "Ati continuat sa va folositi de numele unor mari personalitati"

17 știri, 43

Soprana Angela Gheorghiu a reactionat dur, luni seara, pe Facebook, dupa ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a organizat pe Arena Nationala un eveniment in care a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria de la Roland Garros si i-a oferit cheia orasului. Soprana a explicat cum a refuzat, in 2017, titlul de cetatean de onoare si ca a fost dezamagita sa constate ca edilul „continua sa se foloseasca de numele unor mari personalitati” pentru capital de imagine.

Soprana Angela Gheorghiu s-a declarat deziluzionata de faptul ca primarul Gabriela Firea continua sa se foloseasca de numele unor personalitati si a spus ca anul trecut a refuzat cheia si cetatenia de onoare a Capitalei, dupa ce a simtit ca munca si imaginea sa vor fi instrumentalizate in alte scopuri.

„Sunt profund deziluzionata, stimata doamna primar al orasului Bucuresti, pentru ca ati continuat sa va folositi de numele unor mari personalitati, oferindu-le cheia si cetatenia de onoare a Bucurestiului. Avand o cariera mondiala din anul 1990 pana astazi, sunt si eu un exemplu pentru elita si intelectualii din Romania ce nu se lasa instrumentalizati de dumneavoastra; da, tin sa subliniez ca am refuzat cheia si cetatenia de onoare a orasului Bucuresti in septembrie 2017 cu ocazia concertului meu, oferit de catre primaria orasului Bucuresti publicului din Romania.

Am refuzat aceste onoruri si pe data de 1 de...

    Citește pe bzi.ro