Sora reginei Maxima a Olandei a fost găsită moartă la Buenos Aires
Foto: adevarul.ro

Sora reginei Maxima a Olandei a fost găsită moartă la Buenos Aires

31 știri, 91

Inés Zorreguieta, sora Reginei Máxima a Țărilor de Jos, a murit. Din primele informații apărute în presa din străinătate, Inés s-ar fi sinucis.

Sora mai mică a Reginei Máxima a Olandei, Inés Zorreguieta, a fost găsită moartă în casa ei din Buenos Aires miercuri seara, potrivit dailymail.co.uk.

Inés lucra pentru guvernul din Argentina, în cadrul Ministerului Dezvoltării Sociale. Un purtător de cuvânt al guvernului olandez a confirmat moarte femeii de 33 de ani, adăugând că “probabil a fost vorba de o sinucidere”.

Se crede că sora Reginei Máxima a Olandei suferea de depresie și de probleme mintale. Trupul ei a fost scos din casa și a fost dus la morgă pentru a fi examinat de medicii legiști.

Inés Zorreguieta era cea mai mică dintre cei șapte copii ai lui Jorge Zorreguieta și María del Carmen Cerruti. De asemenea, ea era nașa Prințesei Ariane, fata de 11 ani a Reginei Olandei.

Regina Máxima a Țărilor de Jos este soția regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos. La 30 aprilie 2013, după abdicarea reginei Beatrix și urcarea pe tron a soțului ei ca regele Willem-Alexander, Máxima a devenit regină consort a Țărilor de Jos.

Vezi galeria foto + 7+ 7

VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”

    Citește pe libertatea.ro