Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic. Românul a fost împușcat în cap de rivali
Foto: www.cotidianul.ro

Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic. Românul a fost împușcat în cap de rivali

12 știri, 78

Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic. Craioveanul a fost „executat” marți seara, în stil mafiot, pe străzile orașului Cancun, ca urmare a unor răfuieli între bandele rivale. Bărbatul, în vârstă de 44 ani, a fost împușcat în cap, sub privirile unui alt craiovean care se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism condus de victimă.

Conform surselor apropiate familiei victimei, Sorin Constantin Marcu a fost chemat marți seara, în jurul orei 21.30, ora României, la o întâlnire în centrului orașului Cancun. În momentul când a ajuns pe una dintre străzile din centrul orașului Cancun, asupra mașinii la volanul căruia se afla Marcu au fost trase mai multe focuri de armă.

Vezi galeria foto + 3+ 3

Două dintre gloanțe au nimerit capul bărbatului care a decedat pe loc. Potrivit presei locale, autoritățile mexicane au reținut un fost polițist ce a fost acuzat de crimă.

Sorin Constantin Marcu se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea, după ce în anul 2014 l-a atacat cu un cuțit pe craioveanul Dragoș Țăndărescu, tăindu-l în zona gâtului. Incidentul a avut loc la piscina Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova.

Citește și REPORTAJ/O fetiță din Vaslui era legată cu lanțul de copac, arsă cu fierul de călcat și obligată să asiste la desfrâul mamei sale

    Citește pe libertatea.ro