Sorin Grindeanu și consiliera lui Miss Buzău, în Insulele Azore pe bani publici! Au fost la o plenară de comunicații poștale7Foto© libertatea.ro

Sorin Grindeanu și consiliera lui Miss Buzău, în Insulele Azore pe bani publici! Au fost la o plenară de comunicații poștale

, 11 știri, 14 vizualizări

Sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) arată că Sorin Grindeanu și consiliera sa Cătălina Miriță au fost în Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenară de comunicații poștale.

Cei doi au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului. Pentru că nu au stat până la finalul evenimentului, Grindeanu și Miriță nu apar în pozele de grup, scrie libertatea.ro.

Ca președinte al ANCOM, funcție echivalată prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu și-a angajat șase consilieri, fiecare câștigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună. Unul dintre ei este Cătălina Miriță, 24 de ani, o fostă Miss Buzău cu o carieră de succes în domeniul modellingului.