Sorin, polițistul mort în Tecuci după un stop cardio-respirator, avea doar 37 de ani și era tatăl a doi copii mici3Foto© observatornews.ro

Sorin, polițistul mort în Tecuci după un stop cardio-respirator, avea doar 37 de ani și era tatăl a doi copii mici

, 5 știri, 48 vizualizări

O moarte neașteptată s-a produs astăzi în Tecuci. Un bărbat de 37 de ani a fost găsit mort în propria mașină care era pornită, în centrul orașului. Polițistul din Tecuci a fost găsit de o femeia căreia i s-a părut ceva în neregulă la autoturismul care staționa și a decis să sune la serviciul unic de urgență 112.

Potrivit directorului medical al SAJ Galați, dr. Mihai Polinschi, s-a făcut un apel la 112 cum că în zona centrală a municipiului Tecuci un autovehicul cu motorul pornit în care se afla un tânăr, cel mai probabil inconștient.

Echipajul SAJ care s-a deplasat la fața locului a constatat că bărbatul era în stop-cardio respirator, de aproximativ 30 de minute. Medicii au efectutat manevre de resuscitare apoi l-au transportat la spital. Odată ajunși la unitatea medicală aflată la două minute distanță de locul unde a fost găsit bărbatul, s-a constatat că polițistul este mort.