Soțul judecătoarei din Mureș care și-a tăiat gâtul a fost găsit mort în casă5Foto© observator.tv

Soțul judecătoarei din Mureș care și-a tăiat gâtul a fost găsit mort în casă

, 8 știri, 21 vizualizări

Un bărbat de 44 de ani, conferențiar universitar doctor la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie și soțul judecătoarei din Mureș care s-a sinucis în noiembrie, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Livezeni, polițiștii efectuând cercetări pentru ucidere din culpă, a informat Inspectorul de Poliție Județean (IPJ) Mureș.

"Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.5 Miercurea Nirajului au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că e posibil ca tatăl acestuia să se fi sinucis într-un imobil situat pe raza comunei Livezeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și echipaje de jandarmi și pompieri, care au pătruns în imobil, constatând că cele sesizate se confirmă.

În interiorul imobilului a fost găsit spânzurat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Livezeni. La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care a constatat decesul acestuia. Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului", au anunțat reprezentanții IPJ Mureș