SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0 // Jose Mourinho, protagonistul unei faze de tot râsul! De ce i-a arătat Mike Dean cartonașul galben3Foto© gsp.ro

SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0 // Jose Mourinho, protagonistul unei faze de tot râsul! De ce i-a arătat Mike Dean cartonașul galben

, 5 știri, 15 vizualizări

Managerul portughez a fost un car de nervi după noul pas greșit al lui Tottenham, 0-1 la Southampton. Și-a vărsat furia pe arbitrii și pe adversari, încercând să găsească vinovații în altă parte pentru eșecul contra „Sfinților”. S-a plâns de arbitrajul lui Mike Dean, invocând golul anulat lui Kane pentru ofsaid și un 11 metri neacordat la acel contact în careu în minutul 38 dintre portarul McCarthy și Dele Alli, nesancționat nici de asistenul video.

„Arbitrii deja nu mai sunt arbitri. Noțiunea de asistent video nu se mai potrivește și este mai degrabă arbitraj video. E ciudat, întrucât centralii sunt mai mult de decor în teren și nu decid nimic important! Cei din camion, asistenții, influențează totul și fac din arbitri slugile lor!”, s-a plâns Mou, care l-a pierdut pe Kane, accidentat.

Antrenorul l-a insultat și pe managerul austriac Ralph Hasenhüttl, după ce fusese prins de Dean și avertizat, pentru că a tras cu ochiul la notițele lui Sparks, preparatorul de portari al gazdelor: „Am meritat cartonașul galben. Am fost un necioplit, am spus cuvinte nepotrivite, însă m-am purtat nepoliticos cu un idiot. Au făcut multe faulturi, au întrerupt jocul, iar pe copiii de mingi i-au pregătit special să tragă de timp și să rupă ritmul”.