Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” a fost inaugurat
Foto: evz.ro

Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” a fost inaugurat

9 știri, 32

Noul spital de Copii "Victor Gomoiu" a fost inaugurat luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunțând că este vorba despre o investiție de 48 de milioane de euro, dar și că pe vechiul amplasament al acestei unități medicale Primăria Generală va demara construirea unui centru de excelență în oncologie pediatrică.

"Această construcție a demarat în 2012, dar, din nefericire, din cauza unor probleme și neînțelegeri, s-au sistat lucrările în anul 2014, astfel încât la preluarea mandatului a trebuit să reluăm aproape de la zero această clădire și, de asemenea, ea să devină funcțională, în sensul dotării cu aparatură de ultimă generație. În total, investiția este de 48 de milioane de euro. În acest moment sunt funcționale toate secțiile care au fost mutate din spitalul vechi 'Victor Gomoiu' și într-o perioadă foarte scurtă vor fi dotate și secțiile care au fost construite în plus față de ceea ce avea ca dotare vechiul spital.

Vor fi și secții noi și pacienții minori din București și din întreaga țară vor putea să se trateze aici", a spus primarul general.

    Citește pe jurnalul.ro